22 jaar BAK-kapellenfestival

Op zondag 4 februari vindt het jaarlijkse BAK-Kapellenfestival plaats. Dit jaar een jubilerende versie want het BAK-kapellenfestival wordt voor de 22ste keer door de BAK georganiseerd. 22 Jaar geleden stopte de legendarische CV de Oekels met de organisatie van het Oekelfestival en nam de BAK de organisatie over.

De zaal van Marktzicht is op die dag vanaf 13.00 uur de plek waar de kapellen de Muzikale degens met elkaar gaan kruisen.

Prins Tôntje LVIII zal met aanwezigheid van het gehele BAK-gezelschap de middag openen. Er vinden jubilerende plichtplegingen plaats en natuurlijk zal Prins Tôntje LVIII hoogstpersoonlijk de loting verrichten voor volgorde van deelname.

Dit jaar wordt er door 7 kapellen deelgenomen: Nootweer, Dusz..?!, D’Ruit, Magrietje, de Hofkapel, T.T.T. en de Lapzwansen

De kapellen worden door een 5-koppige jury beoordeeld op Muzikaal en Karnavalesk vlak en de winnaar mag de Toffe Uilebal weer een jaar lang in de prijzenkast hebben staan!

Deze middag staat altijd garant voor een goed stuk muziek en hilarische acts waar de kapellen in de voorbereiding veel aandacht aan besteden.

Ben getuige van de strijd om de Toffe Uilebal en kom zondag 4 februari naar zaal Marktzicht. Zaal open 12.30 uur, aanvang 13.00 uur.

Doede mee?