Afsluiting Karnaval in Boemeldonck 2023

Nadat vandaag om 11.11 uur de wagens weer worden weggereden van het Wagenshowterrein, sluiten we dinsdagavond (21-2) het Karnavalsseizoen 2023 af.

Om 19:30 uur is iedereen welkom om mee te lopen met de Lampionnenoptocht. Deze begint en eindigt op de Markt te Prinsenbeek. Een lange sliert van kinderen en volwassenen verlicht, middels hun lampion, de Boemeldonckse straten met Prins Franciscus LVII en het gehele BAK gezelschap voorop!

Aansluitend is het moment daar dat alle kinderen afscheid nemen van Prins Franciscus LVII en het gehele BAK gezelschap. Loop nog één keer mee in de polonaise voor dat Boemeldonck weer terug veranderd in Prinsenbeek. Daarnaast kun je genieten van een spectaculaire vuur- en lichtshow en een feestelijke dans-act.

Om 21:00 uur zal Prins Franciscus LVII op de Markt van Prinsenbeek de pomp weer in werking stellen.
Nadat op 11-11 deze is drooggelegd, zal op deze avond de pomp weer water gaan geven in Boemeldonck. Dit als teken van het einde van de karnavalsperiode.

Vervolgens sluiten we rond 21:30 uur het karnavalsseizoen dan écht af met de Steekafname van Prins Franciscus LVII.
Na het succes van vorig jaar, vindt de Steekafname ook dit jaar plaats op de Markt.

Iedereen is welkom om naar de laatste woorden van Prins Franciscus LVII te komen luisteren. Daarna is het karnavalsseizoen echt afgelopen en kijken we terug op een prachtig seizoen.