BAK Fotowedstrijd

Heb jij afgelopen seizoen Boemeldonck op een bijzondere manier in beeld weten te brengen of wil je dit nog doen? Ben jij van plan de Kinderoptocht of Grote Optocht te gaan fotograferen? Stuur deze foto’s dan in voor de BAK fotowedstrijd.

De fotowedstrijd heeft geen specifiek thema. Maar alle foto’s dienen op enige wijze te kunnen worden gerelateerd aan het Boemeldonckse karnaval. Wel wordt onderscheid gemaakt in 2 categorieën: Optochten en Karnaval (foto’s niet zijnde gemaakte tijdens een van de optochten).

Je kunt als deelnemer maximaal 3 foto’s insturen die door jou zelf zijn gemaakt. Deze worden vervolgens anoniem beoordeeld door een vakjury. Uiteraard zal de Hoffotograaf hierin deelnemen vergezeld door nog 2 andere fotografen/kenners.

Wil je graag deelnemen aan de fotowedstrijd? Dan kun je tot uiterlijk maandag 6 maart a.s. jouw foto’s insturen. De foto’s kun je mailen naar fotowedstrijd@boemeldonck.nl. Je krijgt een bevestiging toegestuurd wanneer de foto’s in goede orde zijn aangekomen.

Tijdens de foto- en videomiddag op zondag 19 maart kan iedereen alle inzendingen bewonderen en ook een eigen favoriete foto aanwijzen voor de publieksprijs. Aan het eind van deze middag maken we alle prijswinnaars bekend.

Klik hier om het reglement van de fotowedstrijd in te zien. 

Wij wensen je veel fotografie-plezier en succes met het insturen van de foto’s.