BAK-krant en BRAK-krant valt komend weekend weer op de deurmat

Vanaf komend weekeinde kan hij weer vallen….. op uw deurmat natuurlijk! De BAKkrant 2024 wordt vanaf zaterdag 27 januari huis aan huis verspreid binnen de kern en het buitengebied van Boemeldonck.

Deze gratis full colour krant staat weer boordevol informatie over het Boemeldonckse karnaval. Met leuke artikelen, prachtige fotopagina’s, het programma, alle mededelingen over karnaval 2024, kleurrijke advertenties en nog veel meer. Zeker de moeite waard om door te lezen.

Los inlegvel optochtdeelnemers

Ook dit jaar wordt deze krant voorzien van een los inlegvel waarop de deelnemers van de Kinderoptocht en de Grote Optocht vermeld staan.

BRAK-krant

Ook de BRAK-krant (de krant voor en door de Boemeldonckse jeugd) zal als los exemplaar worden ingestoken. Het eerste exemplaar hiervan werd door redactrice Puck tijdens de BRAK-zitting overhandigd aan Prins Tôntje LVIII. De grootvorst benadrukte dat hij het erg knap vond dat alle kinderen die meegewerkt hebben aan de BRAK-krant dit voor elkaar hebben gekregen en gaat dan ook zeker genieten tijdens het lezen ervan. Kinderen die het leuk vinden om volgend jaar aan de BRAK-krant mee te werken, kunnen een mailtje naar sik@boemeldonck.nl.

Bezorging en losse exemplaren

Tussen 27 en 30 januari worden de BAKkrant en BRAKkrant door diverse karnavalsclubs verspreid bij woningen in Boemeldonck.

Is er bij u onverhoopt geen exemplaar bezorgd? Geen paniek, want losse exemplaren van beide karnavalskranten zijn verkrijgbaar bij Bier & Borrels aan de Groenstraat (let op: onder het principe op=op).

En niet te vergeten, uiteraard zijn ze ook online te bekijken via de BAK-website en later op de Boemelwiki!