BAK-krant officieel uitgereikt aan Prins Franciscus LVII

BAK Karnavalskrant officieel uitgereikt aan Prins Franciscus LVII!

Vanavond werd op ludieke wijze de BAK Karnavalskrant 2023 gelanceerd en mocht Prins Franciscus zijn exemplaar van de ‘BAK-krant’ in ontvangst nemen. Dit gebeurde in bijzijn van het BAK-gezelschap en een aantal leden van de commissie BAK-karnavalskrant.
Het bleek nog niet zo makkelijk voor Prins Franciscus LVII om dit exemplaar te kunnen bemachtigen. In een karnavalsversie van het vroegere TV spelletje “Vijf tegen Vijf” mocht de Prins met zijn Hofdames de strijd aangaan met een aantal commissieleden van de BAK-krant. Uiteraard hadden de vragen betrekking op de BAK-krant 2023 en werd hiermee alvast een tipje van de sluier over dit kleurrijke boekwerk opgelicht.

Tussen 4 en 7 februari worden de BAK-krant en BRAK-krant verspreid bij woningen in Boemeldonck. De dikke BAK-krant 2023 staat boordevol informatie over het naderende Boemeldoncks karnaval. Met leuke artikelen, het programma voor karnaval 2023 en nog veel meer. Zeker de moeite waard om door te lezen!
Extra dit jaar is een los inlegvel in de BAK-krant waarin de optochtdeelnemerslijsten staan. Heel makkelijk om eruit te halen en mee te nemen als je naar de optochten gaat kijken. Ook staan er diverse QR-codes in de krant. Als je deze scant krijg je online nog veel meer content te zien. Denk hierbij aan unieke video’s.

BAK foto nu in de BRAK-krant!

En die vertrouwde poster van het BAK-gezelschap dan? Die verhuisd… en wel naar de BRAK-krant. In deze prachtige BRAK-krant kun je weer ouderwets met het nietje middenin de krant aan de slag en de poster loshalen. En als je dan toch bezig bent, hang hem voor je raam en versier gelijk ook je woning zodat je alvast lekker in de karnavalsstemming komt! De BAK hoopt dat vele huizen in Boemeldonck tijdens karnaval versierd zullen zijn met deze poster. Daarnaast is er de mogelijkheid om deze poster te kunnen downloaden vanaf de BAK-site.

Losse exemplaren Bier & Borrels

Geen karnavalskrant bezorgd? Geen paniek, want losse exemplaren van de BAK-krant en BRAK-krant zijn vanaf 8 februari (gratis) verkrijgbaar bij Bier & Borrels aan de Groenstraat (let op: OP=OP). Tevens kunt u bij Bier & Borrels ook terecht voor de verschillende BAK-gadgets en de aanschaf van een BAK-kaart.

Online

Zowel de BAK- als de BRAK-krant zijn online te lezen en te downloaden via de BAK-website. Ook het losse inlegvul en de foto van het BAK-gezelschap kun je online bekijken en downloaden. Hierbij de online links:

Digitale versie BAK krant

Digitale versie BRAK krant

Deelnemerslijst Optochten

Foto BAK-gezelschap