Berg Etiketten nieuwe hoofdsponsor van de BAK van Boemeldonck

Even voorstellen… Berg Etiketten, nieuwe hoofdsponsor van de BAK van Boemeldonck.

Sponsoren zijn heel belangrijk voor de ondersteuning van het karnaval in Boemeldonck. Daarom stellen we met veel plezier een nieuwe hoofdsponsor aan u voor: Berg Etiketten.

Berg Etiketten is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardig, zelfklevende (blanco) etiketten. Met hun printafdeling voorzien ze etiketten van alle gewenste teksten, barcodes, nummering of combinaties hiervan. Door de klantgerichte dienstverlening kunnen bestellingen vaak al binnen 24 uur verstuurd worden.

Rob Berg, directeur van Berg Etiketten, spreekt zijn enthousiasme voor het karnaval uit: “We genieten elk jaar weer van de optochten in ons mooie Boemeldonck en vinden het een prachtig evenement. Het is mooi om te zien hoe het karnaval mensen in Boemeldonck met elkaar verbindt. Daar dragen we graag een steentje aan bij”.

De BAK is vanzelfsprekend heel bij met de nieuwe hoofdsponsor. “Het is grandioos nieuws dat Berg Etiketten ons wil ondersteunen. Zeker nu we met allerlei initiatieven investeren in de toekomst van het karnaval in Boemeldonck is Berg Etiketten een zeer welkome uitbreiding van onze groep van hoofdsponsors: Aartsen, Bellance, JOB, Jumbo Miegielsen en Marktzicht/Drie Linden. We zien de samenwerking met Berg Etiketten met heel veel plezier tegemoet”, zegt de voorzitter van de BAK, Thomas van Gool.