De Boemeldoncker voor John Meeuwissen

De Boemeldoncker voor John Meeuwissen

Een rasecht karnavalsmens. Lid geweest van de Raad van 11, bestuurslid bij de BAK, voorzitter en natuurlijk Prins. In zijn jaar als Prins was de leuze: We draoge ut op haande, één ding is zeker: John draagt Boemeldonck op handen.

John is een echte doener, je kan ervan op aan dat hij doet wat hij zegt. Iemand met tradities hoog in het vaandel. In zijn tijd in het bestuur was hij onder meer verantwoordelijk voor de Grote Optocht, BAK-zittingen, en het Prins uithalen.

Ook de sponsorcommissie was blij met de inzet van John, zo heeft hij vele sponsoren aan karnaval verbonden en ook veel “Vrienden van de BAK” gemaakt.

Hij bouwde contacten met de gemeente op en uit en heeft een belangrijke rol gespeeld bij de nishuttenvergunningen, iets waar veel clubs nog steeds veel baat bij hebben. Ook bezocht hij tijdens het seizoen altijd veel bouwclubs om te kijken hoe het ervoor stond.

Ieder bestuurslid kreeg de eigen verantwoordelijkheid en hij steunde altijd met raad en daad als het nodig was. Ondanks zijn enorm drukke baan maakt hij toch veel tijd voor de BAK. Niet alleen in de karnavalsperiode, maar ook in de zomer bleef hij druk bezig. Hij is een van de drijvende krachten geweest achter het initiëren van het verkeersplan voor Corso Zundert. Hij regelde veel en dit heeft gezorgd voor een goede samenwerking. Een samenwerking die er ook voor zorgt dat wij onze Grote Optocht kunnen rijden met de hulp van de verkeersregelaars uit Zundert.

Inmiddels is John ook weer lid geworden van de commissie getimmerten en maakt hij samen met deze groep mannen de decors voor onder meet de BAK-zittingen en de Prinsenzitting. Ook zal hij weer meelopen in de optocht aanstaande zondag.

Maar, John zet zich niet alleen in voor karnaval. Ook andere verenigingen en initiatieven in het dorp kunnen op zijn steun rekenen. Zo is hij onder meer een vast gezicht bij Koningsdag, is hij vrijwilliger bij WinterWonderBeek en is hij al vele jaren actief bij Beek Vooruit. Hier is hij onder meer scheidsrechter geweest. Kortom, John is niet alleen een rasecht karnavalsmens, maar ook een rasechte vrijwilliger. Gefeliciteerd John!