Doe mee aan de BRAK-zittingen!


Kom aan boord! Sta jij op het podium tijdens de 19e editie van de BRAK-zittingen?

 

Heb jij een leuk liedje? Weet je een grappig toneelstukje? Kun jij goed dansen? Of wil jij optreden als een echte B(R)AK-kletser? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Op zondag 22 januari kun jij tijdens de BRAK-zittingen schitteren op het podium met een feestelijk optreden.

Lijkt jou het gaaf om hier aan mee te doen en zit je minimaal in groep 6? Dan kun jij je aanmelden voor de audities op 18 december a.s. om 10:00 uur bij basisschool de Montessori +.
Download snel het inschrijfformulier via deze link. Vul deze in en geef deze af bij een van je leraren op school.

Daarnaast zoeken we ook kinderen die op een andere manier willen helpen. Bijvoorbeeld door decors te maken, of door te helpen voor of achter de schermen. Of misschien wil jij wel een leuk stukje voor de BRAK-krant schrijven tijdens de audities en foto’s maken. Bedenk iets origineels waarom we juist voor jou moeten kiezen.

Wat zijn de BRAK-zittingen?
De BRAK-zittingen zijn al 19 jaar een begrip hier in Boemeldonck. Op deze speciale jeugdversie van de BAK-zittingen (Boemeldonckse Tonpraat avonden) krijgen kinderen vanaf groep 6 tot en met 16 jaar de kans om te stralen op het podium van De Drie Linden. Dit kan met een dansje, een grappig toneelstukje of laat het publiek lachen door als een echte B(R)AK-kletser (ton-prater) het podium te betreden.

De BRAK-zittingen vinden plaats op zondag 22 januari in De Drie Linden te Prinsenbeek. Op deze dag vinden er twee voorstellingen plaats. De ochtendvoorstelling in speciaal voor ouders, opa’s en oma’s etc. om naar de acts van hun (klein)kinderen te komen kijken.
In de middag vindt de voorstelling speciaal voor de Boemeldonckers van groep 4 tot en met 15 jaar plaats. Informatie over de kaartverkoop volgt op een later moment.

Audities
Om een leuk en gevarieerd programma van de BRAK-zittingen te maken. Vinden op zondag 18 december a.s. om 10:00 uur audities plaats op Basisschool de Montessori+.
Kinderen vanaf groep 6 kunnen zich aanmelden middels het inschrijfformulier en deze afgeven bij de desbetreffende docenten op school.
Kom je uit Prinsenbeek maar zit je ergens anders op school? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om mee te doen aan de BRAK-zitting.

Inschrijfformulier BRAK-zittingen