Doe mee aan het Liedjesfestival!

Beste Boemeldonckers, de zomervakantie is afgelopen, de écht hoge temperaturen zijn voorbij maar de herinneringen aan de zomervakantie zijn nog vers. Een nieuwe Grootvorst en nieuwe Hofdames zijn nog niet bekend en toch al een bericht over karnaval?! Jawel! De kapellencommissie van de BAK van Boemeldonck meldt zich met een bericht over het Liedjesfestival dat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 4 november in de zaal van Marktzicht.

Ieder jaar wordt hét officiele karnavalslied van Boemeldonck gekozen tijdens de finale voorafgaand aan de Prinsenzitting. Het Liedjesfestival op zaterdag 4 november heeft dienst als voorronde. Een aantal jaren geleden heeft de kapellencommissie het Liedjesfestival vernieuwd. Het vindt nu plaats op een zaterdagavond, de avond wordt gestart door het zingen van het karnavalslied van het jaar ervoor, er wordt tussendoor muziek gedraaid door een DJ en zullen er oude Boemeldonckse (wagen)nummers live gezongen worden. Voor ieder wat wils dus!

Doede mee?
Deze avond is sowieso al een gezellige avond maar het wordt natuurlijk nog gezelliger én spannender als je meedoet aan het Liedjesfestival! Deelname is niet meer verplicht met live muziek. Je mag ook deelnemen met een orkestband. Wellicht maakt dat de stap een stukje kleiner. Het mag ook een bestaande melodie zijn als de melodie maar lekker pakkend in het gehoor ligt.
Dus (bouw)clubs, kapellen, solozangers, duo’s , trio’s of grotere groepen. Pak je kans en ga aan de slag met je ideeën. Mocht je hulp nodig hebben, dan kunnen wij met je meedenken.
Stuur dan een mail naar kapellen@boemeldonck.nl en we nemen contact met je op. Het inschrijfformulier is te downloaden via de site van de BAK en inschrijven kan tot woensdag 1 november a.s.

Doede mee? Download hier het inschrijfformulier of het reglement van het liedjesfestival