Geen BAK foto-middag, focus op online

Dit seizoen zijn er ook weer duizenden foto’s gemaakt door onze hoffotograaf. Daarnaast heeft de BAK videocommissie diverse livestreams gemaakt en prachtige videobeelden!

 
De foto’s en video’s zijn online terug te vinden en te bekijken. Daarom is besloten om dit seizoen geen fotomiddag te organiseren.
 
Fotoboek website
De foto’s kun je bekijken en bestellen via de website in het online “Fotoboek.” Je klikt dan op een foto en vervolgens op het symbool van het winkelwagentje. Helaas is deze module nog niet optimaal werkbaar. Mocht je problemen hebben met foto’s bestellen mail dan naar sik@boemeldonck.nl
 
 
Video’s
Op het YouTube-kanaal staan diverse video’s online! Zoals de BAK-zitting en de BRAK-zitting. De video’s van de Grote Optocht en Kinderoptocht volgen zsm. Maar, uiteraard kun je wel de opgenomen livestreams terugkijken. Denk aan o.a. de livestream van de Grote Optocht, de livestream van de prijsuitreiking, het wegrijden van de wagens op dinsdagochtend met prachtige drone-beelden en nog veel meer!
 
 
BAK-fotowedstrijd 2023

Er zijn ook veel inzendingen voor de BAK-fotowedstrijd 2023. Dank hiervoor! De winnaars worden persoonlijk benaderd. Houd onze socials in de gaten!