Grootorde met Kruis voor Paul Schipperen

In het begin van de middag bij een kort verrassingsbezoek van het BAK-gezelschap aan Marktzicht heeft Paul Schipperen van Prins Franciscus LVII de Grootorde met Kruis mogen ontvangen.

Paul was een van de fanatieke bouwers bij CV De Klompen toen ze in 2002 en 2003 tweemaal achter elkaar de A categorie wonnen. Na deze dubbele overwinning stopten De Klompen met bouwen, maar voor Paul was dit gelukkig niet het geval.

Paul is na het stoppen van De Klompen andere clubs gaan helpen. Met zijn enthousiaste hulp zijn onder andere De Herrieschoppers, De Stampers, De Leutlaaiers, De Lolmakers en Piendraod in staat geweest om succesvolle wagens neer te zetten voor de Grote Optocht van Boemeldonck.

En ook voor andere Beekse evenementen staat hij geregeld klaar met zijn hulp. Ook buiten de Boemeldonckse grenzen zijn ze bekend met de hulp van Paul Schipperen, zo bouwt Paul mee met de Klein Zundertse Heikant, het buurtschap dat het afgelopen jaar de 1e prijs heeft weten te veroveren.

Paul is een echte Boemeldoncker die er mede voor zorgt dat de Optochten ieder jaar weer een beetje mooier worden en daar zijn wij super blij mee!

Paul van harte gefeliciteerd!

Da staod’oe goed