Grootorde met Kruis voor Willem Halters

Grootorde met Kruis voor Willem Halters!

Vanavond bij het bezoek van het BAK-gezelschap aan de bouwschuur van de Prinsenwagen heeft Willem Halters van Prins Franciscus LVII de Grootorde met Kruis mogen ontvangen.

Willem is een echte karnavalsliefhebber en vrijwilliger zijn, dat zit hem in zijn bloed. Hij heeft zijn liefde en enthousiasme voor het karnaval in Boemeldonck, samen met zijn vrouw Carla, met de paplepel ingegoten bij hun eigen 4 kinderen.

De meeste mensen kennen hem natuurlijk als Hofmachinist van de Boemel, een rol die hij met verve vervuld. Maar Willem doet veel meer. Dat hij niet zo maar een karnavalsvierende vrijwilliger is, blijkt wel uit de lijst commissies en werkzaamheden waarin hij actief is of is geweest.

Op deze lijst staan onder meer de commissie getimmerten, de decorploeg, op- en afbouwen Piepers & Kreezie, opbouwen Markt, de inkomborden en sponsordoeken bij de entree van Boemeldonck, de commissie afval rondom de Optochten, invallen bij de Raad van 11, de voettocht, onderhoudsploeg SBS gebouw, bouwen aan de Prinsenwagen en niet te vergeten de schooiwagen!

Voor nieuwe ideeën staat Willem altijd open, sinds vorig jaar worden de ontbijtjes die gewonnen zijn bij de BAK-zittingen bijvoorbeeld niet meer bij de mensen thuis bezorgd, maar de mensen kunnen al rijdend met de Boemel hiervan genieten. Iets wat de Prins en de prijswinnaars super vinden, maar waar Willem zelf ook echt van geniet.

Ook andere Beekse verenigingen en het Zunderts Corso kunnen op zijn steun rekenen en voor allemaal heeft hij dezelfde instelling: hij helpt en zorgt dat het goed gebeurt!

Willem is een mooi sociaal betrokken persoon, een super vrijwilliger en een echt karnavalsmens, en daar zijn wij super blij mee!

Willem van harte gefeliciteerd!

Da staod’oe goed