Inschrijven Kinderoptocht en Grote Optocht Boemeldonck

Doede mee aan de optocht dit seizoen? Schrijf je dan rap in. Dat kan op zaterdag 13 januari tussen 10:00 en 13:00 uur bij Café Bar De Stee. Hieronder vind je alle benodigde info.

Details inschrijven
Om deel te mogen nemen aan de Kinderoptocht of Grote Optocht van Boemeldonck moet je je op tijd inschrijven. Inschrijven is alleen mogelijk voor Boemeldonckse clubs.

Dit jaar kun je jouw club inschrijven op zaterdag 13 januari tussen 10:00 en 13:00 uur bij Café Bar De Stee. Om in te schrijven levert een vertegenwoordiger van je club een ingevuld inschrijfformulier in. Dit kun je het beste downloaden, printen en ingevuld meenemen. De downloadlink vind je onderaan deze pagina.

Heb je geen printer? Bij De Stee vind je ook papieren exemplaren om ter plekke in te vullen.

Praktische tips

Inschrijven juiste categorie

Schrijf je in de juiste categorie in. In de reglementen kun je nalezen welke categorieën er zijn en aan welke regels je moet voldoen. We vragen ook alle ouders van deelnemers van de Kinderoptocht om dit goed te checken. Is er door ouders geholpen? Meld je dan aan voor de AK (wagens), CKO of BKO (groepen) en DKO (individuelen, duo’s en trio’s). Zo hebben kinderen die alles zelf hebben gebouwd een eerlijke kans.

Te laat inschrijven

Na de inschrijfdag delen we de optochten in. Ben je te laat met inschrijven? Dan bestaat de kans dat je achteraan wordt ingedeeld.

Verzekeringspapieren

Deelnemers in de categorieën A, B, AK en BK mogen alleen inschrijven als hun verzekeringspapieren op orde zijn. Lever deze dus voor de inschrijfdag in bij de BAK.

 

Doede mee?

We kijken uit naar jullie deelname! Zet de inschrijfdag dus snel in je agenda. We zien je in De Stee op zaterdag 13 januari tussen 10:00 en 13:00 uur.

Inschrijfformulier Kinderoptocht

Inschrijfformulier Grote Optocht

Reglement Kinderoptocht Boemeldonck

Reglement Grote Optocht Boemeldonck