Inschrijven optochten

Zaterdag 21 januari kun je inschrijven voor de Kinderoptocht en de Grote Optocht van Boemeldonck. Hierbij alle praktische info op een rijtje zodat je goed bent voorbereid.

Hoe schrijf je in?
Download het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Print deze uit, vul hem in en lever hem af! Geen printer? Geen nood! Bij de inschrijving liggen er ook nog exemplaren die je ter plekke kunt invullen.

Wanneer? Zaterdag 21 januari 2023

Waar? De Swaen, Markt 29 Prinsenbeek

Tijd? 13.00 -16.00 uur

Wie?
Inschrijven kan alleen door Boemeldonckse clubs. Clubs buiten Boemeldonck kunnen zich niet inschrijven.
Uiteraard ben je wel van harte welkom als bezoeker om te optocht te komen bekijken.

En hierbij nog wat extra tips:

Tip 1: Voor beide optochten zijn er reglementen. Check deze nog even, zodat je je in de juiste categorie inschrijft. Op die manier hopen we op een sportieve inschrijving. Hierbij dus een extra oproep aan de ouders van de deelnemers van de Kinderoptocht om hier op te letten. Is er door ouders geholpen? Meld je dan aan voor de AK (wagens), CKO (groepen) en DKO (individuelen, duo’s en trio’s).

Tip 2: Deelnemers die later dan deze middag inschrijven, dienen er rekening mee te houden dat de kans bestaat dat ze achteraan in één van de optochten zullen worden ingedeeld. Dus, zet het in je agenda!

Tip3: Een extra reminder voor de A-B-AK-BK deelnemers: zorg dat je verzekeringspapieren op orde zijn en ingeleverd bij de BAK. Zonder deze papieren is inschrijven helaas niet mogelijk.

Inschrijfformulier Kinderoptocht
Inschrijfformulier Grote Optocht

Reglement Kinderoptocht Boemeldonck
Reglement Grote Optocht Boemeldonck