JOB-netwerk is een feit

Heb jij al van het Jonge Ondernemers Boemeldonck-netwerk gehoord?

Boemeldonckers zijn ondernemend en betrokken. En dat geldt zeker ook voor de jongeren in het dorp. Met die gedachten in het achterhoofd is nagedacht hoe jonge ondernemers als sponsor te betrekken bij het karnaval. Dat heeft gisteren geleid tot een drukbezochte oprichtingsborrel van het Jonge Ondernemers Boemeldonk-netwerk.

Binnen dit JOB-netwerk verbinden ruim 50 jonge Beekse ondernemers zich met elkaar, met het karnaval én bovenal met de jonge karnavalsvierders in het dorp. Collectief treden ze als nieuwe hoofdsponsor toe tot de mooie groep van sponsoren van de BAK van Boemeldonck.

Aangezien veel van deze ondernemers zelf actieve karnavalsvierders zijn, wil het JOB-netwerk vooral ook jonge bouwers uit de Kinderoptocht in Boemeldonck helpen. Met hun kennis en ervaring, maar zeker ook met financiële steun. Een deel van de sponsorbijdrage komt dan ook ten gunste van deze jongens en meisjes.

Tijdens de oprichtingsborrel is daarom besloten om nog voor dit seizoen 2000) euro beschikbaar te maken om de jeugd te ondersteunen. 1000 euro is beschikbaar gemaakt voor BK en BKK clubs. Zij krijgen een tegoed om bouwmaterialen via de BIC aan te schaffen. De overige 1000 euro wordt geïnvesteerd in het ALAAF project.

Ben je zelf een ondernemers onder de 40 jaar en wil je voor 200 euro per jaar ook graag toetreden tot het JOB-netwerk, dan kun je je aanmelden via:  job@boemeldonck.nl.