Kaartuitgifte BAK-zitting succesvol

Vanochtend vond bij Café Marktzicht de kaartuitgifte plaats voor de BAK-zittingen. Volgens traditie haalden een aantal fanatieke Boemeldonckers een nachtje door voor het bemachtigen van een ‘vliegticket’ voor een van de vluchten (shows). Maar het grootste deel schoof aan het begin van de ochtend aan in de rij.

De BAK-zittingen, die dit jaar volledig in het teken van Boemeldonck Airlines staan, vinden plaats op vrijdag 20 januari, zaterdag 21 januari, vrijdag 27 januari, zaterdag 28 januari en zondag 29 januari in De Drie Linden in Prinsenbeek. Kom aan boord bij Boemeldonck Airlines en beleef een avond vol humor en spectaculaire acts.

Uiteraard maken verschillende BAK-kletsers (tonpraters) hun optreden, zullen de dansmarietjes schitteren in een act met Prins Franciscus LVII en hofdames Amy en Denise, kun je feestelijk meedansen op de klanken van de Hofkapel, en de rest…dat is nog een verrassing!

21, 27 en 28 januari zijn inmiddels uitverkocht, maar voor vrijdag 20 januari en zondag 29 januari zijn nog kaarten beschikbaar.
Deze zijn vanaf dinsdag 10 januari verkrijgbaar bij Bier en Borrels op vertoon van een BAK-kaart. (Deze kunt u overigens ook bij Bier en Borrels kopen).

Heb je kaarten voor de BAK-zitting in je bezit maar ben je toch verhinderd? Dan vragen wij vriendelijk om je kaartje terug in te leveren bij Bier en Borrels, zodat wij hier andere Boemeldonckers nog mee kunnen verblijden.