Kaartuitgifte BAK-zitting

Haal op zaterdag 7 januari a.s. jouw ‘vliegticket(s)’ voor de BAK-zittingen.

 
Heb jij zin in een avondje zang, dans en bovenal humor? Stap dan op 20, 21, 27, 28 of 29 januari aan boord van Boemeldonck Airlines tijdens de BAK-zittingen.
 
Onze piloten staan al voor je klaar en vliegen je graag de hele wereld over. Vlieg jij ook met ons mee? Wacht niet te lang en bemachtig binnenkort een vliegticket voor deze spectaculaire leutavonden in De Drie Linden.
 
Op zaterdag 7 januari kun je, op vertoon van jouw BAK-kaart, terecht bij reisbureau ‘Boemeldonck Airlines’ (gevestigd in Café Marktzicht te Prinsenbeek) om 2 vliegtickets te bemachtigen voor 1 van de 5 exclusieve ‘vluchten’ van Boemeldonck Airlines!
 
Om 10:00 uur is de gelegenheid voor clubs en kapellen om hun ‘vliegtickets’ te bemachtigen. Aansluitend (van 10:45 tot 11:30 uur) kunnen alle Boemeldonckers terecht bij Marktzicht om hun toegangskaart voor de BAK-zitting aan te schaffen.
 
De BAK-zittingen, die dit jaar volledig in het teken van Boemeldonck Airlines staan, vinden plaats op vrijdag 20 januari, zaterdag 21 januari, vrijdag 27 januari, zaterdag 28 januari en zondag 29 januari in De Drie Linden in Prinsenbeek. Kom aan boord bij Boemeldonck Airlines en beleef een avond vol humor en spectaculaire acts.
 
Uiteraard maken verschillende BAK-kletsers (tonpraters) hun optreden, zullen de Dansmarietjes schitteren in een act met Prins Franciscus LVII en Hofdames Amy en Denise, kun je feestelijk meedansen op de klanken van de Hofkapel, en de rest…dat is nog een verrassing!
 
Maar het beloven geweldige shows te worden, aldus de organisatie: “We hebben dit jaar geprobeerd om een gevarieerd programma in elkaar te zetten waarmee we Boemeldonckse karnavalsvierders hopelijk weten te verrassen. We zien in de show veel vertrouwde gezichten voorbij komen, maar met de nodige aanpassingen in bijvoorbeeld decor en presentatie dagen we onszelf ook uit om te blijven vernieuwen en dingen aan te passen naar de huidige tijd. Wij als organisatie zijn in ieder geval ‘Ready for take off’ en wij hopen daarom veel Boemeldonckers te verwelkomen aan boord van de Boeing 11 van Boemeldonck Airlines. 
 
Zorg dus dat jij 7 januari a.s. jouw vliegtickets weet te bemachtigen bij Café Marktzicht. 
Heb jij nog geen BAK-kaart waarmee jij jouw toegangskaart voor Boemeldonck Airlines kunt halen?Dan is er tijdens de kaartuitgifte ook nog een mogelijkheid om voor € 11,00 een BAK-kaart aan te schaffen. (Per BAK-kaart kun je 2 toegangskaarten voor de BAK-zittingen halen). De organisatie maakte ter promotie van de kaartuitgifte een ludiek filmpje. Klik hier om deze te bekijken.