Kaartuitgifte BRAK-zitting

Kom op zaterdag 14 januari jouw toegangskaarten scoren voor de BRAK-zitting.

Op vertoon van een BAK-kaart kun je tussen 14:00 en 15:30 uur in de foyer van De Drie Linden twee kinderkaarten en twee volwassenkaarten gratis verkrijgen.
En zoals heel de BRAK-zittingen door kinderen wordt gedaan, wordt ook de kaartuitgifte door de Boemeldonckse jeugd verzorgd.

De BRAK-zittingen vinden dit jaar plaats op zondag 22 januari 2022. In deze speciale jeugdversie van de BAK-zittingen mogen ook de Brakken van Boemeldonck weer schitteren op het podium van De Drie Linden. Kom kijken naar spectaculaire dansacts, kom lachen met de BRAK-kletsers en uiteraard zal Prins Francisus LVII samen met hofdames Amy en Denise optreden samen met de Dansmarietjes. Dit wil je niet missen.

Op 22 januari zijn er twee voorstellingen. ouders/opa’s en oma’s/volwassenen kunnen om 11:00 uur naar de voorstelling. Om 13:30 uur kunnen kinderen van groep 4 tot en met 16 jaar naar de show komen kijken.

Wil je naar de BRAK-zittingen toe maar heb je nog geen BAK-kaart? Geen probleem, deze zijn op 14 januari ter plaatse te koop voor € 11,00.