Kaartuitgifte Brakzittingen op 13 januari

Kom op zaterdag 13 januari jouw toegangskaarten scoren voor de BRAK-zitting!

Op vertoon van een BAK-kaart kun je tussen 14.00 en 15.30 uur, in De Drie Linden twee kinderkaarten en twee volwassenkaarten gratis verkrijgen. En zoals heel de BRAK-zittingen door kinderen wordt gedaan, wordt ook de kaartuitgifte door de Boemeldonckse jeugd verzorgd.

De BRAK-zittingen vinden dit jaar plaats op 21 januari 2024. In deze speciale jeugdversie van de BAK-zittingen mogen ook de Brakken van Boemeldonck weer schitteren op het podium van De Drie Linden. Kom lachen met de BRAK-kletsers, kom kijken naar spectaculaire dansacts en uiteraard zal Prins Tôntje LVIII samen met Hofdames Ilse en Lotte optreden met de Dansmarietjes. Dit wil je niet missen!

Op 21 januari zijn er twee voorstellingen. Ouders/opa’s en oma’s/volwassenen kunnen om 10.45 uur naar de voorstelling. Om 13:30 uur kunnen kinderen van groep 4 tot en met 16 jaar naar de show komen kijken.

Wil je naar de BRAK-zittingen toe maar heb je nog geen BAK-kaart? Geen probleem, deze zijn op 13 januari ter plaatse te koop voor € 13,00.