Kaartuitgifte Piepersbal, Kreeziecafé en Kindermiddag

Tijdens Karnaval kunnen de feesten voor de jeugd natuurlijk niet ontbreken! Ook dit jaar kun je op 10, 11, 12 en 13 februari weer 4 avonden komen feesten op het Piepersbal en 3 avonden (10, 11 en 12 februari) tijdens Kreeziecafé, in De Drie Linden.

Kom daarom op zaterdag 27 januari en op zaterdag 3 februari om 09:30 – 11:00 uur jouw kaarten halen bij Café-Zaal Marktzicht (Markt 10, Prinsenbeek).

Ook kun je op deze twee ochtenden kaartjes bemachtigen voor de Kindermiddag. Deze vindt plaats op Karnavalsmaandag van 14:00 uur tot 16:00 uur in De Drie Linden.

Piepersbal

Het Piepersbal is een feest voor kinderen van de groepen 4 tot en met groep 8. Tijdens Karnaval kunnen ze van zaterdag tot en met dinsdag komen dansen en swingen in De Drie Linden. Van zaterdag tot en met maandag kan dit van 17:00 tot 20:00 uur. In verband met de Lampionnenoptocht eindigt het Piepersbal op Karnavalsdinsdag om 19:30 uur.
De Lampionnenoptocht zal dit jaar voor het eerst ook vanuit De Drie Linden vertrekken op dinsdag. Prins Tôntje LVIII, Hofdames Ilse en Lotte en het gevolg komen jullie persoonlijk ophalen bij het Piepersbal.

Kreeziecafé

Het Kreeziecafé is een spetterend jeugdfeest speciaal voor Boemeldonckers van groep 8 tot de leeftijd van 16 jaar. Dit feest vindt tijdens Karnaval plaats van zaterdag tot en met maandag. De DJ’s maken er samen met alle Kreeziecafé-bezoekers van 20:30 tot 00:00 uur een geweldig feest van dat je absoluut niet wilt missen. De zaal wordt omgetoverd tot een echt knus café, er is een ruime keuze aan drankjes, zoete hapjes en hartige snacks. De winnaar van de BK-categorie komt op zaterdag langs met de CUP voor een huldiging en er komen dit jaar ook artiesten optreden. Wie dit zijn? Dat houden we nog even geheim! Op zaterdag en zondag zijn de prijsuitreikingen van de optocht op groot scherm te volgen.

Voor zowel het Piepersbal als het Kreeziecafé is er een aparte toegang gecreëerd om deze feesten te betreden. Het dragen van Karnavalskleding is verplicht.

Op zaterdag 27 januari en zaterdag 3 februari kun je Passe-Partouts (toegangskaarten) kopen voor de jeugdfeesten. Een Passe-Partout kost €10,- en geeft je 4 dagen toegang tot het Piepersbal of 3 dagen tot het Kreeziecafé (Kinderen uit groep 8 mogen naar beide feesten toe op vertoon van hun legitimaosiepasje tijdens de kaartuitgifte op 27/1 of 3/2).

Wat heb je nodig voor een Passe-Partout?

  • Het legitimatiebewijs van het kind;
  • Een geldige BAK-kaart (samengesteld gezin, dan twee BAK-kaarten);
  • Kinderen van groep 8 hebben een Karnavals Legitimaosiepasje nodig om bij beide feesten binnen te mogen. Deze hebben ze reeds ontvangen via hun basisschool.

De leden van de Club van 111 kunnen op donderdag 25 januari al hun kaarten halen van 19:00 uur tot 20:00 uur in De Drie Linden.

Kindermiddag

Ook aan de kleinste Boemeldonckertjes wordt gedacht. Op Karnavalsmaandag, 12 februari, wordt voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar een vrolijke kindermiddag georganiseerd. Van 14:00 uur tot 16:00 uur kunnen kinderen gezellig feesten en hossen in de Jumbo Miegielsen zaal van De Drie Linden. Er is een clown en ook Prins Tôntje LVIII, Hofdames Ilse en Lotte en het gevolg komen dit feestje meevieren. Een kaartje voor de Kindermiddag kost €2,00.

Meest gestelde vragen over kaartuitgifte Piepersbal en Kreeziecafé

Mag je kaarten voor kinderen uit een ander gezin kopen?
Ja, dat mag. Je hebt dan wel een BAK-kaart per gezin nodig en een (kopie van het) ID van de kinderen. Je kunt dus voor een hele club in de rij gaan staan, als je alle BAKkaarten de legitimatiebewijzen bij je hebt.

Kun je bij de kaartuitgifte ook nog een bakkaart kopen?
Ja, deze zijn ter plaatse nog te koop voor €13,00.

Mag je je ook met een schoolpas legitimeren?
Ja, met een geldige schoolpas van dit jaar, voorzien van geboortedatum en pasfoto, is dat mogelijk.

Mag ik het ID van een ander ook op mijn telefoon laten zien?
Nee, dit is niet mogelijk. Zorg dat je een geldig ID (geprint) bij je hebt.

Van onze club zijn er 2 (of ander aantal) leden al 16 jaar. De rest is nog jonger. Mogen zij (van 16) ook naar het Kreeziecafé?
Ja gezellig, dat mag!

Mijn zoon/dochter is al 16 jaar maar wil graag nog met vrienden/vriendinnen naar het Kreeziecafé. Mag dat?
Ja, dat is geen enkel probleem.

Hoe kan ik betalen tijdens de kaartuitgifte?
Het is mogelijk om de Passe-partouts contant of via de pin af te rekenen. Dit geldt uiteraard ook voor een BAK-kaart wanneer je deze nog nodig hebt.

Kan ik tijdens karnaval ook aan de deur een kaartje kopen?
Ja dat kan. Koop je een toegangskaartje aan de deur, dan is deze geldig voor één avond. Voor het Piepersbal kost een los kaartje € 6,00 en voor het Kreeziecafé krijg je voor € 7,00 één avond toegang.