Liedjesfestival zaterdag 29 oktober in Marktzicht

Op zaterdag 29 oktober vindt het Liedjesfestival plaats in de zalen van Marktzicht.

Het Liedjesfestival is de voorronde voor de finale van de verkiezing van hét Karnavalslied van Boemeldonck. De finale vindt plaats op vrijdag 11 november als opening van de Prinsenzitting.

Er zijn dit jaar jaar 9 deelnemers: Jinne Jee, Nootweer, T.T.T., Hofkapel Plus!, Jean L’Empereur en D’Ruit, Fritske zonder Fraanske, De Elfjes, CV de Vergooiers en Dwarsbuksen & Puddingliggers.

De avond start om 20.00 uur met de loting van volgorde van deelname. De muzikale opening wordt verzorgd door de winnaars van vorig, de Hofkapel samen met KV de Aller1ste Boemeldonckse vrijwillige amateur hengelsportvisvereniging ‘Zelden Thuis’.

In de pauze van het Liedjesfestival worden de wagennummers van het afgelopen jaar van CV Piendraod, CV de Dwarsliggers en CV de Nachtbraokers live gezongen. Het nummer OEHOE-rend Hard! wordt in een speciaal jasje gebracht. Zanger Pieter Dircken wordt live begeleidt door Magrietje!

Nadat aan het einde van de avond de finalisten door de jury bekend worden gemaakt wordt er tot in de kleine uurtjes doorgefeest met muziek van RED NRG MUSIC.

Dus kom voor een Gezellige Karnavaleske Muzikale avond zaterdag 29 oktober naar de zalen van Marktzicht. Zaal open om 19.30 uur, aanvang Liedjesfestival is 20.00 uur