Nieuw bestuurslid BAK van Boemeldonck

Nadat aan het einde van de zomer de vacature voor het bestuur is geplaatst, met de sterke voorkeur voor een vrouwelijk bestuurslid, hebben de huidige leden van het bestuur verschillende aanmeldingen ontvangen. Op basis van de gesprekken die zijn gevoerd is de keuze gemaakt voor Jessica Spronk.

Jessica is een 31-jarige enthousiaste karnavalsvierder met enorme affiniteit met Boemeldoncks karnaval. Ze is lid van cv Mooiman en nauw betrokken bij cv de Klepperbekken, een bouwclub die heel wat jaren heeft gebouwd bij haar ouders in de polder. Daarnaast is ze 6 jaar fanatiek begeleidster geweest van de dansmarietjes bij de B.A.K.

Jessica is werkzaam als HR-manager, planner en eventmanager bij Catering & Events Guido van Wolven, een Beekse onderneming met nauwe banden met het Boemeldoncks karnaval. Door haar werk, haar activiteiten voor de karnavalsclubs en de 6 jaar met de Dansmarietjes heeft ze veel ervaring met het organiseren, begeleiden en uitvoeren van diverse activiteiten en taken.

Zelf geeft Jessica aan dat ze veel betrokkenheid voelt en graag de verbinding zoekt met verschillende doelgroepen in ons dorp. Ze straalt ook uit dat ze enorm enthousiast en gedreven is om aan de slag te gaan in het bestuur en samen met elkaar mooie Boemeldonckse Karnavalstradities voort te zetten.

Wij zijn dan ook erg blij dat Jessica het bestuur met ingang van heden weer compleet maakt!

Die bestuursfunctie Jessica, Da staod’oe goed!