Nieuw! Publieksjury Kinder- en Grote Optocht Boemeldonck

De nieuwe Boemeldonck-app stelt je als bezoeker of kijker van de Kinderoptocht en de Grote Optocht in staat om te stemmen op je favoriet voor de publieksprijs!

Dit jaar zijn er door de BAK twee publieksprijzen geïntroduceerd voor de Grote Optocht: een voor de wagens (A/B categorie) en een voor de overige deelnemers (C/D/E categorie). Maar er zijn ook twee publieksprijzen voor de Kinderoptocht: voor de wagens (AK/BK/BKK/BKO) en overige deelnemers (CKK/CKO/DKO/DKK).

Iedereen die de Boemeldonck-app downloadt kan per optocht twee stemmen uitbrengen, één per categorie. Er kan per persoon maar eenmaal gestemd worden. De optochtdeelnemer met de meeste stemmen wint in de desbetreffende categorie de Publieksprijs.

Met de publieksprijzen geeft de BAK invulling aan de oproep van het publiek om hun stem te kunnen laten horen. Bovendien kunnen vier optochtdeelnemers op deze manier nog eens extra in het zonnetje worden gezet.

Download de ‘Karnaval in Boemeldonck’-app vóór karnavalszaterdag zodat je tijdens de optochten, of thuis bij de livestream kan stemmen op je favoriete optochtdeelnemer als onderdeel van de publieksjury.

Stemmen voor de publieksjury is kosteloos en kan tot de laatste deelnemer binnen is.

Doede mee? Stem dus!