Nieuwkomerscomité BAK van Boemeldonck

Nieuwkomerscomité BAK van Boemeldonck!

De BAK introduceert een nieuwe commissie speciaal voor alle mensen die (relatief) nieuw zijn in Prinsenbeek maar nog niet helemaal aangehaakt of bekend zijn bij/met Karnaval.
Om de tradities en het gevoel van verbroedering te delen met mensen die pas net in Prinsenbeek zijn komen wonen willen we komend seizoen een aantal activiteiten organiseren om te zorgen dat iedereen er bij hoort, want de missie van de BAK is niet voor niets: “Samen maken we Boemeldonck”. Alleen op die manier kunnen we ons Karnaval voor de volgende generaties behouden.

Het nieuwkomerscomité heeft daarom een oproep: Vind jij het leuk om deel te nemen aan dit comité om nieuwe mensen een warm welkom te heten? En/ óf wil je een gastheer/gastvrouw functie vervullen tijdens de borrel die we op elf november gaan organiseren voor nieuwe inwoners van Prinsenbeek? Meld je dan aan bij de BAK via jessica@boemeldonck.nl, dan word je in contact gebracht met de juiste personen.

En ben je zelf een nieuwe inwoner dan is de vraag natuurlijk “Doede mee?” Zo ja, stuur alvast een mailtje zodat je uitgenodigd wordt voor de eerste activiteit.