Nieuwkomersmiddag op zaterdag 11-11

Langzaam maar zeker komt de elfde van de elfde steeds dichterbij. Vanaf dat moment gaat in Boemeldonck het karnavalsseizoen van start. Ben jij net in Boemeldonck komen wonen en ben je nog (wat) onbekend met de tradities die dit mooie feest in met zich mee brengt? Lees dan snel verder!

Uiteraard ben je van harte welkom bij de Prinsenzitting op vrijdag 10 november vanaf 21.00 in de toneelzaal van welzijnsgebouw De Drie Linden, Heisprong 15 in Prinsenbeek. Tijdens deze avond wordt de nieuwe Prins karnaval van Boemeldonck bekend gemaakt.

Daarnaast organiseren we speciaal alle nieuwe inwoners van Boemeldonck een nieuwkomersmiddag op zaterdag 11 november om 16:30 uur bij Janssen ’n van Dongen (loopstraat 4) in Prinsenbeek.

Dit is een informele bijeenkomst waarbij wij u willen betrekken bij een mooie lokale karnavalstraditie, namelijk de drooglegging van de pomp op de Markt. We starten de bijeenkomst met een kennismaking en een drankje bij Janssen ’n van Dongen en gaan om 17.45uur lopend naar de pomp op de Markt.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen om samen de start van het karnaval in Prinsenbeek te vieren.

Aanmelden kan via deze link: https://boemeldonck.nl/aanmelden-nieuwkomers/ 

Wil je alvast wat meer te weten komen over het Boemeldonckse karnaval? Download hier de flyer Welkom in Boemeldonck