Vrienden van de BAK

De volgende personen zijn VRIEND VAN DE BAK 2018 - 2019

John Meeuwissen Prinsenbeek
Stan de Graaf Prinsenbeek
Nancy Giesbergen Prinsenbeek
Mark Verheijen Prinsenbeek
Tom Spronk Prinsenbeek
Petra Spronk Prinsenbeek
Paul van der Veeken Prinsenbeek
Henk van den Broek Prinsenbeek
Hans Verhoef Prinsenbeek
Judith Knoops Prinsenbeek
Jan Boomaars Breda
Bert van Oosterhout Prinsenbeek
Dijo van Gils Prinsenbeek
Marco van Ginneken Prinsenbeek
Sylvia Vincenten Prinsenbeek
Ken de Keizer Prinsenbeek
Lars van Loenhout Prinsenbeek
Jeroen Boot Prinsenbeek
Anton Oomen Prinsenbeek
Ella Snoek Breda
Nancy Bastiaansen Prinsenbeek
Arjan van Tiggelen Prinsenbeek
Ralph Nagelkerke Breda
Jeroen Romers Prinsenbeek
Martijn Lint Prinsenbeek
Koen Dielemans Prinsenbeek
Jos Sweep  Prinsenbeek
Rolph Kavelaars Prinsenbeek
Robbert Janssen Prinsenbeek
Marcia Meeuwissen Prinsenbeek
Reinoud van Overveld Prinsenbeek
Willem Halters Prinsenbeek
Jack Huybregts Prinsenbeek
Yvonne Huybregts Prinsenbeek
Mieke Biemans Prinsenbeek
Dennis Jongenelis Prinsenbeek
Nel Meeuwissen Prinsenbeek
Jan van den Goorbergh Prinsenbeek
Daan Rovers Etten-Leur
Tom Jansen Breda
Lars Lauwen Prinsenbeek
Coen Geerts Prinsenbeek
Annie Jorissen Prinsenbeek
Joke Ipenburg- van Beek Prinsenbeek
Toon Akkermans  
Claudia Vissers Prinsenbeek
Gwen van de Koedijk Prinsenbeek
Marc Hufkens Prinsenbeek
Brigitte van de Pluym Prinsenbeek
Frank Poppelaars Prinsenbeek
Richard Huijbregts Prinsenbeek
Ad van der Vorst Prinsenbeek

Wil je meer weten over deze actie of ook Vriend van de BAK worden? Klik dan hier.

(Lijst bijgewerkt tot en met 18 november 2018)

 

 

 • BAK Kalender

Hoofd- en websitesponsoren

 • Flexibility
 • Hoofdsponsor Aartsen Fruit
 • Hoofdsponsor Café-Zaal Marktzicht
 • Hoofdsponsor Wilko Fruit
 • Bellance
 • Brand Webdesign & Webhosting
 • Nieuwe Baan
 • Rabobank
 • The Sourcing Network
 • Johan van Gils

Met deze week aandacht voor de kaartuitgifte Piepers en Kreezie en nog veel meer......

Wat een mooi eerste weekend van BAK- en Brakzittingen hebben we achter de rug. De première avond en de eerste “lange tafelavond” van de BAK-zittingen waren een daverend succes. Het publiek heeft genoten van een gevarieerd programma met een hoog Boemeldoncks gehalte.

Tijdens de BRAK-zittingen hebben alle volwassen familieleden kunnen genieten van een geweldige ochtendvoorstelling. De voorstelling in de middag was voor de kinderen en ook zij hebben in een volle zaal genoten van een geweldig programma.

 

Kaarten BAK-zittingen
Mocht u al een kaart hebben voor een bepaalde voorstelling van de BAK-zittingen en onverhoopt niet kunnen, graag deze kaart terug inleveren zodat wij weer iemand anders blij kunnen maken. Voor alle voorstellingen hebben wij een wachtlijst. De kaarten kunt u inleveren bij onze penningmeester Groenstraat 8
Voor de zitting van zondag 28 januari zijn nog kaarten te verkrijgen bij Van Uum Toys - Deco - Gifts  Groenstraat 15
In de Belle Fleur-zaal van De Drie Linden beschikken we over een ringleiding, dus mensen met hoorapparaten die de mogelijkheid hebben deze aan te sluiten op deze ringleiding, kunnen ook genieten van de BAK-zittingen.

 

Verkoop kaarten piepers / Kreeziekarnaval voor leden Club van 111.

Op donderdagavond 25 januari tussen 19.00 en 20.00 uur is er een mogelijkheid voor de leden van de Club van 111 om kaartjes te kopen voor het piepers en kreeziekarnaval. Dit gebeurt bij café Marktzicht. Entree via de zaalingang! Bij deze uitgiftemogelijkheid gelden dezelfde spelregels als bij de 2 uitgiftedagen op 27-01 en 03-02. Deze uitgifteavond is alleen voor de leden van de club van 111.

 

Verkoop kaarten piepersbal en Kreezie karnaval
Zorg dat u goed voorbereid met BAK-kaart en legitimatie voor beide feesten op tijd aanwezig bent voor de verkoop van de kaarten voor Piepersbal en Kreezie karnaval.
In Marktzicht is op de zaterdagen 27 januari en 03 februari tussen 09.30 en 11.00 uur. Op vertoon van een BAK-kaart (ter plaatse nog te koop voor 11 euro) is het mogelijk om toegangskaarten voor het Piepersbal en/of het Kreezie Karnaval te kopen. De BAK-kaart is gezin gebonden. Dit betekent, dat per BAK-kaart door één gezin toegangskaarten gekocht kunnen worden. Legitimatie per persoon is verplicht. Wanneer een persoon niet tot het gezin behoort, kan er geen toegangskaart worden aangeschaft. Hij of zij maakt deel uit van een ander gezin en zal een eigen BAK-kaart moeten kopen. Een toegangskaart is geldig voor 4 dagen en kost 8 euro per stuk. Het Piepersbal is toegankelijk voor kinderen vanaf groep 4 t/m 8 en het Kreezie Karnaval voor kinderen vanaf groep 8 t/m 15 jaar. Tijdens de karnavalsdagen kost een kaart aan de deur voor het Piepersbal of voor het Kreezie Karnaval 6 euro per avond. Om toegang tot het Kreezie Karnaval te krijgen is legitimatie door middel van bijvoorbeeld een schoolpas verplicht.  Karnavalskleding tijdens beide feesten is verplicht. Sport- en legerkleding bijvoorbeeld wordt niet aangemerkt als karnavalskleding.
Kinderen die in groep 8 zitten mogen dus naar beide feesten. Echter moeten ze dan wel beschikken over een legitimaosiepasje wat ze op school krijgen. Kinderen die in groep 8 zitten op een school buiten Prinsenbeek dienen voor zo’n pasje contact op te nemen met Nancy Giesbergen.

 

Inschrijving optochten
Afgelopen zaterdag hebben veel deelnemers ingeschreven voor de Kinder- en Grote optocht van Boemeldonck. We kunnen wel stellen dat de optochten weer een vergelijkbaar aantal wagens en deelnemers hebben als vorig jaar. Aanmelden voor beide optochten kan nog steeds bij de Sik van de BAK via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het inschrijfformulier is te downloaden van de site www.boemeldonck.nl.

 

Tekst juryhandboek
Alle deelnemers aan de Grote optocht en deelnemers aan de kinderoptocht in de AK en BK en de BKK-categorie mogen een stuk tekst aanleveren voor het juryhandboek. Deze tekst mag maximaal 15 regels bevatten. De uiterste inleverdatum is 1 februari a.s. Het adres waar de tekst heen gestuurd kan worden is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ziekenbezoek
Jammer genoeg hebben we ieder jaar weer te maken met mensen die door ziekte het karnavalsfeest moeten missen. Als BAK van Boemeldonck willen wij laten merken dat wij deze mensen niet vergeten zijn. Daarom brengt Prins Adrianus LII of een medewerker van de Raad van Elf op donderdag of vrijdag voor karnaval een bezoekje. Aanmelden kan bij Mark Verheijen 06-20012396.


Oproep koor Karnavals gebedsdienst
Traditiegetrouw start Boemeldonck de zes dagen karnaval met een gebedsdienst in de RK kerk op donderdag 9 februari om 19.00 uur.
De dienst wordt muzikaal opgeluisterd door de Hofkapel, combo en een koor.
Graag nodigen wij Boemeldonckse zangers en zangeressen uit deel te nemen aan het koor. De repetities zijn op donderdag 1 februari en dinsdag 6 februari om 19.00 uur in de RK.Kerk.
Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-42604909.

 

Agenda:
Datum Activiteit
26-01-2018 BAK-zitting
27-01-2018 BAK-zitting
                    Verkoop toegangskaarten Piepers- en Kreeziekarnaval
                    (09:30 uur tot 11:00 uur)
28-01-2018 BAK-zitting(matinee, aanvang 13:00uur)
02-02-2018 jeugdclubfeest
                    (18:30 uur tot 20:30 uur  / 21:00 uur tot 24.00 uur)  
03-02-2018 Verkoop toegangskaarten Piepers- en Kreeziekarnaval
                    (09:00 uur tot 11:00 uur)
                    (Clubfeest (20:30 uur)
04-02-2018 BAK-kapellenfestival (13:30 uur)
10-02-2018 Karnavalszaterdag (kinderoptocht)
11-02-2018 Karnavalszondag (grote optocht) 

 

‘We zien ut zitte’

De Sik, René Domstorff,  06-1139 1792, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.