Nog enkele kaartjes voor BAK-Zittingen

Vanmorgen was het dan zover! De kassa van de eerste Boemeldonckse Kermis stond gereed voor de ticketuitgifte. Op vertoon van een BAK-kaart konden clubs, kapellen en inwoners een ticket bemachtigen voor een uniek rondje in de carrousel. Traditiegetrouw stonden de eerst wachtende al vroeg in de rij voor de benodigde kaarten. Het was deze keer niet Kees Oomen die zich als eerste meldde, maar zijn clubgenoten van C.V. de Joppers gevolgd door C.V. de Halve Zolen en C.V. de Batabieren. Ook Prins Tôntje LVIII kwam nog even langs om de wachtende te verblijden met zijn favoriete drankje.
De belangstelling voor de BAK-Zittingen is wederom groot. Na de kaartuitgifte bij Marktzicht zijn de lange-tafelavonden uitverkocht. Ook dit jaar is ervoor gekozen om te werken binnen een thema. Het thema van dit jaar is ‘Boemeldonckse Kermis’. De tickets zijn dit jaar geheel in stijl van de toegangstickets voor o.a. de draaimolen, welke op de kermis vaak te vinden is. Iedere zitting heeft een eigen, unieke kleur. De BAK-Zittingen vinden plaats op vrijdag 19, zaterdag 20, vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 januari in De Drie Linden. Zoals u op de tickets kunt zien vraagt de commissie Bakzittingen iedereen iets ‘roze’ mee te nemen. In de rij leek hier al gehoor aan te zijn gegeven door wachtende bezoekers met roze jassen. Legt u ook alvast een roze item klaar bij de toegangstickets?

De BAK-Zitting is een avond vol cabaret, tonpraters, dans, muziek en humor. Heeft u nog geen ticket, maar wilt u dat ene rondje in de carrousel absoluut niet missen? De tickets zijn, op vertoon van een BAK-kaart, nog gratis af te halen bij Bier & Borrels aan de Groenstraat in Prinsenbeek. Voor de BAK-Zitting van vrijdag 19 januari zijn nog tickets beschikbaar. Ook voor de matineevoorstelling op zondag 28 januari zijn er nog plaatsen vrij

Heb je kaarten voor de BAK-Zitting in je bezit, maar ben je toch verhinderd? Dan vraagt de BAK van Boemeldonck vriendelijk om je kaartje in te leveren bij Bier & Borrels, zodat hiermee nog andere Boemeldonckers kunnen worden verblijd.