Optochtvolgorde voor 2024 bekend!

De optochtvolgorde van zowel de Kinder- als de Grote Optocht is vandaag door de BAK van Boemeldonck bekend gemaakt. Op zaterdag 10 februari 2024 wordt de Kinderoptocht verreden. Op zondag 11 februari 2024 de Grote Optocht. Kom jij ook de meest prachtige, grappige, leuke en bijzondere creaties aanschouwen? Je bent van harte welkom!

Deelnemerslijst Kinderoptocht & Grote Optocht 2024

Overzicht deelnemers: los inlegvel
In de BAK-krant (welke tussen 27 en 31 januari op je deurmat valt) zit dit jaar een los inlegvel met de optochtdeelnemers. Ideaal om bij de hand te houden als je de optocht gaat bekijken! Zo weet je welke club met welk motto aan je voorbij rijdt en heb je een mooi overzicht van alle categorieën.

Ophalen optochtnummers
Vanaf maandag 5 februari tot en met donderdag 8 februari kunnen de optochtdeelnemers tussen 14:00 en 19:00 de nummerbordjes weer traditioneel ophalen bij Dré en Sandra Gelens, Schotenhof 28. (Graag Achterom). Deze nummers moeten goed zichtbaar op het bouwsel worden aangebracht. In de week na de optocht gelieve de bordjes weer terug in te leveren op hetzelfde adres.

Mogelijkheid tot inschrijven
Wil je je nog inschrijven voor de Kinderoptocht of de Grote Optocht? Dit kan nog! Stuur dan een mail met het inschrijfformulier naar de SIK via sik@boemeldonck.nl.

Inschrijfformulier Kinderoptocht

Inschrijfformulier Grote Optocht

Aantal deelnemers Kinderoptocht

Totaal aantal deelnemers: 70

Per categorie:

AK: 11 deelnemers
BK: 3 deelnemers
BKK: 6 deelnemers
BKO: 11 deelnemers
CKK: 7 deelnemers
CKO: 20 deelnemers
DKK: 4 deelnemer
DKO: 8 deelnemers

Aantal deelnemers Grote Optocht

Totaal aantal deelnemers: 53

Per categorie:

A: 6 deelnemers
B: 9 deelnemers
C: 14 deelnemers
D: 16 deelnemers
E: 8 deelnemers