Reserveer je kraam op de Boemeldonckse Karnavalsmarkt

De Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK) organiseert op zaterdag 20 januari een Karnavalsmarkt in de Drie Linden. Clubs, particulieren en bedrijven die karnavaleske spullen willen verkopen kunnen zich vanaf nu aanmelden voor deelname.

Zaterdag 20 januari belooft een gezellige dag te worden. In de Jumbo Miegielsen-zaal van de Drie Linden vindt die dag de allereerste Karnavalsmarkt van Boemeldonck plaats. De zaal staat vol kraampjes waar clubs, particulieren en ondernemers karnavalsspullen verkopen. Nieuw en gebruikt. Voor commerciële doeleinden of om de clubkas lekker aan te vullen.

Ruime keuze aan karnavaleske spullen

Iedereen die karnavaleske spullen te koop heeft mag zich aanmelden voor deelname. Van kleding tot schmink en van bouwmateriaal tot versiering. Alles is welkom, als het maar écht past bij Boemeldoncks karnaval. De BAK hoopt op een divers aanbod karnavalsspullen zodat bezoekers een ruime keuze hebben. De Boemeldonckse Karnavalsmarkt is zo de ideale voorbereiding op karnaval.

Details

Wanneer: Zaterdag 20 januari van 11:11 tot 15:15u

Waar: De Drie Linden

Kosten: € 22 voor een tafel van 80x140cm

Meld je nu aan

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor deelname door een e-mail te sturen naar karnavalsmarkt@boemeldonck.nl. Vermeld je naam, organisatie en wat je wil verkopen.