Samen houden we Boemeldonck schoon!

Ruim jij ook je afval op? Samen houden we Boemeldonck schoon!

Door Gemeente Breda is wederom aan de BAK gevraagd om een handje te helpen bij het opruimen van het afval van de optochten.

Vrijwilligers van de BAK zullen dinsdag met vereende krachten de stoepen, openbare grasvelden, het marktplein en de straten vegen.

Op maandagochtend en dinsdag rijden er ook veegwagentjes van de gemeente door de Boemeldonckse straten om zoveel mogelijk afval mee te nemen.

Jij kunt ook een handje helpen door deze dagen je stoep zoveel mogelijk schoon te vegen. Het afval kun je in je eigen afvalcontainer stoppen. Je mag het ook op straat vegen, waarna het veegwagentje het meeneemt. Samen houden wij op deze manier Boemeldonck schoon.

Via het project ‘Jouw opgeruimd Breda’ maakt de BAK een deal met de gemeente. De BAK krijgt voor deze inzet een geldbijdrage wat weer helpt bij het organiseren van de vele activiteiten.

Voor bewoners/bezoekers die een muziekinstallatie buiten hebben staan, willen we vragen om de muziek te dempen wanneer de optochtdeelnemers voorbij komen. Zo kan elke club/loopgroep hun show of act goed uitvoeren.

Alle informatie over de Kinderoptocht nog even doorlezen? Klik hier. 

Voor alle informatie over de Grote Optocht, klik hier.

Wij wensen iedereen veel plezier!