Schrijf je in voor de BRAK-zitting

Afgelopen week zijn BAK-kletsers Fleur en Jaap langs alle groepen 6,7 en 8 van de Prinsenbeekse basisscholen gegaan. Zij hebben daar middels een interactieve show de BRAK-zittingen onder de aandacht van onze Boemldonckertjes gebracht. De BRAK-zitting is de jeugdversie van de BAK-zitting. De tonpraatavonden die worden gehouden in de weken voorafgaand aan karnaval.

Vanaf nu kunnen kinderen vanaf groep 6 t/m de leeftijd van 16 jaar zich aanmelden voor de audities van de BRAK-zittingen. De audities vinden plaats op zondag 10 december op de Basisschool de Griffioen te Prinsenbeek. Wil jij ook meedoen aan de BRAK-zittingen? Klik dan hier om het aanmeldformulier te downloaden.

De BRAK-zittingen vinden dit seizoen plaats op zondag 21 januari in De Drie Linden te Prinsenbeek. Om 10:45 uur is de voorstelling voor volwassenen. Zodat ouders en/of opa’s en oma’s van de deelnemers ook kunnen komen kijken. Om 14:00 uur vindt de voorstelling voor de Boemeldonckse jeugd plaats.

De kaartuitgifte voor de BRAK-zitting vindt plaats op zaterdag 13 januari. Verder informatie hierover volgt op een later moment.

Vragen over de BRAK-zitting? Mail naar brakzitting@boemeldonck.nl.

Inschrijfformulier BRAK-zitting