Steun de BAK van Boemeldonck door het kopen van een BAK-kaart

Aanstaande zaterdag, 18 november, is het weer zover. Op deze dag start de verkoop van de BAK-kaarten. Vanaf 10:00 uur komen karnavalsclubs langs de deuren met de vraag om een BAK-kaart te kopen.

De BAK-kaart is een handige én leuke manier om de BAK van Boemeldonck financieel te steunen. De kaart kost € 13 en voor 65-plussers zelfs maar € 9,50. En met jouw bijdrage:

– Organiseren we allerlei activiteiten gedurende het karnavalsseizoen: van de Prinsenzitting begin november tot aan de Wagenshow en de Lampionnenoptocht op Karnavalsdinsdag;
– Brengen we een bezoekje aan jonge, oude en zieke Boemeldonckers. Zoals tijdens het Piepersbal, Kreeziecafé, Seniorenmiddag, Van Alles Wa-bal en het Ziekenbezoek;
– Zorgen we natúúrlijk voor een veilige en ontzettend mooie Kinderoptocht en Grote Optocht hier in ons Boemeldonck.

We hopen dat alle Boemeldonckers een BAK-kaart aanschaffen. Ter ondersteuning en als bijdrage aan een fantastisch en mooi verbroederingsfeest in ons dorp en de vele activiteiten die voor alle leeftijden georganiseerd worden. Ben je lid van een karnavalsvereniging? Dan gaan we ervan uit dat jij en al je clubleden er één kopen, we hopen dat je het ziet als jouw lidmaatschap van de BAK van Boemeldonck.

Waar koop je de BAK-kaart?
Aanstaande zaterdag zullen karnavalsclubs langs de deuren gaan met de vraag of jij een BAK-kaart wilt aanschaffen. Ben je niet thuis of even weg voor een boodschap? Je kunt dan ook bij Jumbo Miegielsen terecht. Bij de entree van de supermarkt staan van 10:00 tot 15:30 uur, leden van een karnavalsclub waar jij jouw BAK-kaart kunt kopen.

Een geweldig feest voor alle Boemeldonckers!
Met jouw hulp zorgen we ervoor dat karnaval een geweldig feest is voor alle Boemeldonckers. We hopen dan ook dat jij jouw BAK-kaart op tijd in huis haalt.

Vragen over de BAK-kaart
Heb je vragen over de BAK-kaart? Stel ze dan aan Carlo Schoenmakers, de penningmeester van de BAK. Je bereikt hem via penning@boemeldonck.nl.

De verkopende karnavalsclubs van dit jaar zijn:

CV de Bende van Bas
CV de Boemelbende
CV de Boemelsaurussen
CV de Koekwausen
CV Piendroad