Ticketuitgifte BAK-zittingen

Heb je zin in een avondje zang, dans en bovenal humor? Doede dan een rondje mee over de Boemeldonckse kermis tijdens de BAK-zittingen op 19, 20, 26, 27 en 28 januari in De Drie Linden?

De Boemeldonckse kermis

Onze kermisexploitanten zijn al maanden in de weer om de eerste Boemeldonckse kermis op te bouwen. De carrousel wordt in elkaar gezet, de lekstokkenkraam op zijn plaats gereden en het suikerspinapparaat voorverwarmd. Onze kermisexploitanten staan te popelen om je mee te nemen voor een rondje in de carrousel.

Op de Boemeldonckse kermis verzorgen verschillende BAK-kletsers (tonpraters) een optreden. Verder zullen de dansmarietjes schitteren in een act met Prins Tôntje LVIII en hofdames Ilse en Lotte en kun je feestelijk meedansen op de klanken van de Hofkapel. De rest…dat is nog een verrassing!

Op zaterdag 6 januari kun je, op vertoon van je BAK-kaart, aan de kassa van de Boemeldonckse kermis, gevestigd in Café Marktzicht te Prinsenbeek, twee toegangstickets bemachtigen voor één van de vijf exclusieve rondjes van de Boemeldonckse kermis!

Om 10.00 uur is de gelegenheid voor clubs en kapellen om hun tickets te bemachtigen. Aansluitend, van 10.45 tot 11.30 uur, kunnen alle Boemeldonckers terecht voor hun toegangskaarten voor de BAK-zitting.

Heb je nog geen BAK-kaart waarmee je toegangskaarten voor de Boemeldonckse kermis kunt halen? Geen probleem! Tijdens de kaartuitgifte is er ook nog de mogelijkheid om voor €13,- een BAK-kaart aan te schaffen. Per BAK-kaart kun je maximaal twee toegangskaarten voor de BAK-zittingen halen.

‘Het beloven weer geweldige shows te worden’, aldus de organisatie: ‘We hopen de Boemeldonckse karnavalsvierders niet alleen te verrassen met  vertrouwde elementen, maar ook met nieuwe elementen. Wij als organisatie zijn in ieder geval klaar voor de eerste Boemeldonckse kermis’.

De organisatie maakte ter promotie van de kaartuitgifte een ludiek filmpje. Klik hier om deze te bekijken.

Hoofdsponsors:

Activiteit sponsors: