Tribunekaarten Grote Optocht vanaf nu beschikbaar

Altijd al de Grote Optocht vanaf een tribune willen bekijken? Dit is de kans. Met de terugkeer van de optocht naar het Velsgoed zal er daar ook een tribune geplaatst worden. Kaarten zijn €20 per stuk en vanaf nu te bestellen.

De optocht zal in volle glorie voorbij trekken en de wagens zullen al vanaf een afstand goed te zien zijn als ze vanuit de Beeksestraat over de rotonde het Velsgoed opdraaien. Bij de tribune zal een speaker verslag doen en meer informatie delen over de deelnemers. Er zullen horecapunten rondom de tribune zijn, dus ook een hapje en drankje kunnen gehaald worden. Toiletvoorzieningen zijn aanwezig, inclusief een minder valide toilet.

 

Thomas van Gool, voorzitter van de BAK: “We krijgen de laatste jaren regelmatig de vraag van bezoekers van zowel binnen als buiten het dorp of het mogelijk is om een stoeltje te reserveren langs de optochtroute. In sommige gevallen omdat ze misschien niet zo lang kunnen staan, maar ook gewoon omdat ze het een leuke manier vinden van de optocht kijken. We hopen met de tribune deze service aan te kunnen bieden aan de bezoekers die hierin geïnteresseerd zijn en zo de optocht ook voor meer mensen toegankelijk te maken. Daarnaast verwachten we dat het natuurlijk ook voor de deelnemers leuk is om tijdens de optocht hun creaties te tonen en acts te doen voor een volle tribune.”

De kaarten zijn vanaf nu te koop. Er zijn in totaal 441 plaatsen beschikbaar.