Uitreiking eerste BRAK-krant

Gisteren heeft BRAK-krant redactrice Puck de eer gehad om tijdens de BRAK-zitting het eerste exemplaar van de BRAK-krant 2023 te overhandigen aan Prins Franciscus LVII.

Puck vertelde dat Boemeldonck een van de weinige plekken is waar elk jaar een karnavalskrant uitkomt die gemaakt is door kinderen en dat er dan ook erg hard gewerkt is aan deze bijzondere BRAK-krant. Prins Franciscus LVII gaf aan dat hij niet alleen het meewerken aan de BRAK-krant hartstikke leuk vond, maar het ontvangen ervan nog leuker!

Ook dit jaar staat de BRAK-krant weer vol met leuke dingen, zoals natuurlijk de interviews met de Prins, Hofdames en Dansmarietjes. Verder staat er een interview in over de las- en constructiecursus, wordt er een dagje meegelopen bij Boemeldonck in Beeld én staan er diverse QR-codes in die verwijzen naar nog meer online content!

De redactie van de BRAK-krant is erg trots op het eindresultaat en wensen jullie allemaal veel leesplezier! De BRAK-krant zal rond 4 februari op je deurmat vallen!