Voettocht 2023

Begin het jaar 2023 goed door mee te lopen met de BAK-Voettocht!

Op zondag 1 januari 2023 nemen Prins Franciscus LVII en Hofdames Amy en Denise je mee langs hun favoriete plekjes in Boemeldonck. Onderweg vertellen ze persoonlijke verhalen en delen ze mooie herinneringen.
Deze wandeltocht start om 13:00 uur met ontvangst bij het Veehandelshuis (Groenstraat 80) en om 13:30 zullen we vertrekken naar de volgende locatie.

Alle Boemeldonckers, clubs en kapellen zijn van harte uitgenodigd om gezellig mee te lopen. En voor een hapje en drankje wordt gezorgd.
Aan het eind van de dag zal de Hofkapel de Prinsensuite voor het eerst ten gehore brengen met nummers die een speciale betekenis voor Prins Franciscus LVII.

De Voettocht wordt afgesloten met een gezellige ‘nieuwjaarsreceptie’ in het Veehandelshuis onder de gezellige muzikale klanken van DJ Frank Buiks.

Voor Boemeldonckers die mogelijk slecht ter been zijn of door omstandigheden niet lang kunnen lopen is het ook mogelijk om deel te nemen aan de Voettocht. Zij mogen plaatsnemen in de Boemeltrein die de gehele middag mee rijdt.

Loop jij ook gezellig mee?