Zilveren Speld voor Annie en Jack Jorissen

Zilveren Speld voor Annie en Jack Jorissen

Vanmiddag, tijdens de BAK Klassierkersmiddag, hebben Annie en Jack Jorissen van Prins Tôntje LVIII de Zilveren Speld mogen ontvangen.

Zowel Annie als Jack staan al vele jaren klaar voor de BAK. Jack is in 2005 begonnen bij de Raad van 11 en vanaf 2011 Opperplissie van het BAK gezelschap. Daarnaast is hij jarenlang acquisiteur voor de BAK-krant geweest, verkeersregelaar, lid van de commissies ziekenbezoeken, senioren karnaval, Klassiekersmiddag, Van Alles Wa en bezorgt hij de laatste jaren de BAK & BRAK krant in de buitengebieden.

Annie haar aandacht is het meeste op de kinderen gericht, ze is president van de Kindermiddag geweest van 2012 tot en met 2018, vanaf 2012 begeleidster bij de BRAK zittingen en ze leeft helemaal op als ze kinderen karnaval ziet vieren. Ook is ze de aanjager geweest van de partners van de BAK om zo hand- en spandiensten voor het BAK gezelschap ui te kunnen voeren.

Samen hebben ze de liefde voor karnaval goed doorgegeven aan hun zonen Sander en Dennis. Beiden hebben regelmatig bij de Rv11 ingevallen en Dennis is sinds 2020 Hoflivreier van het gezelschap.

Ondanks dat wij het natuurlijk jammer vinden dat ze hebben aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen, zijn wij trots op Boemeldonckers zoals Jack en Annie en daarom heeft de BAK van Boemeldonck besloten om jullie beiden te onderscheiden met de zilveren speld.