Workshop – DJ op Piepers & Kreezie

Workshop – DJ op Piepers & Kreezie

Voor wie is deze workshop?

Wil jij graag DJ zijn op het Piepersbal en/of Kreezie Café? En wie weet later ook in een van de Boemeldonckse kroegen als DJ achter de draaitafel staan? Dan is dit dé workshop waar je zeker bij moet zijn. Schrijf je nu in!

 

Vanaf welke leeftijd mag je je inschrijven?

Ben jij een jongen of meisje in de leeftijd 10-16 jaar en heb je ook echt de ambitie om komend seizoen op Piepers en Kreezie te staan als DJ, dan ben je welkom.

 

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten van jou dat je als deelnemer aan de workshop de intentie hebt om bij het komende Jeugdfeest op 5 januari 2024 en ook bij Piepers & Kreezie tijdens Karnaval 2024 een paar uurtjes als DJ achter de draaitafels gaat staan om je leeftijdsgenoten een ongelofelijke feestavond te bezorgen. En je hoeft er niet alleen te gaan staan hoor, het mag ook in duo’s.

 

Wat kost het?

Deze workshop is gratis

 

Wanneer en waar is het?

De workshop wordt gegeven in de loods van Showtime aan de Overveldsestraat 17, Prinsenbeek en vindt plaats op VOLGT vanaf 19.00 tot ongeveer 21.00

 

Wat ga je leren?

Onder leiding van ervaren Boemeldonckse DJ’s leer de 1e skills die een DJ nodig heeft. Nummers in elkaar over laten lopen, mixen, special effects en ook een stukje presenteren door de microfoon. Daarnaast krijgt iedere deelnemer van ons een USB-stick met de allerbeste Boemeldonckse en Nederlandse karnavalsmuziek zodat je op Kreezie & Piepers goed voor de dag kan komen. En je gaat alles leren op de nieuwste Pioneer-apparatuur waarmee ook tijdens het Jeugdfeest en Karnaval gedraaid gaat worden.

 

Door wie wordt de workshop gegeven?

Arjan Hermans, Thomas Verhagen, Rik Ottenheim, Niels Fasen

Doede mee? Schrijf je dan nu in!