Leuze seizoen 2024-2025 bekend

Gisteren is door de Senaat van de BAK van Boemeldonck de leuze voor het nieuwe karnavalsseizoen gekozen. Seizoen 2024-2025 krijgt als motto: ‘Ge kekt oew ôôge uit’

Bekenaren hadden de mogelijkheid om vrolijke, karnavaleske en leutige suggesties in te sturen. Er werden maar liefst 134 leuzen ingestuurd. De BAK van Boemeldonck bedankt iedereen voor hun inzendingen en creativiteit.

In Boemeldonck wordt voor ieder karnavalsseizoen een nieuwe leuze gekozen. Dat motto zal als een soort rode draad door het karnavalsseizoen lopen.

Het kan de basis vormen voor een optochtcreatie, deelnemers van het Liedjesfestival schrijven hun nummer vaak rondom dit thema en ook de nieuwe Prins Karnaval kan hier zijn inspiratie uit halen.

Uiteraard zal Hoftekenaar Sander Vissers ook weer een nieuw BAK-vaan gaan ontwerpen rondom dit thema. Deze wordt traditiegetrouw tijdens de Prinsenzitting onthuld.

Het nieuwe karnavalsseizoen gaat op vrijdag 8 november 2024 officieel van start tijdens de Prinsenzitting. De BAK van Boemeldonck hoopt er ook dan weer een prachtig seizoen van te maken met zoveel mogelijk Boemeldonckers!