Start Boemeldonck Academie – met nieuw cursusaanbod!

Afgelopen seizoen is de Boemeldonck Academie van start gegaan om de jeugd van Boemeldonck te ondersteunen, te motiveren én te inspireren. Volgende week gaat de Academie weer van start! 

We blikken met trots terug op het seizoen van afgelopen jaar. Tijdens de cursussen is er veel van en met elkaar geleerd, zijn netwerken uitgebreid, clubs ontstaan en gave creaties ontwikkeld die we hebben mogen aanschouwen tijdens de optochten. We hebben maar liefst ruim 200 cursisten mogen ontvangen met zo’n 50 trainers! 

Gezien het succes van het afgelopen jaar, kondigt de Boemeldonck Academie graag aan dat er ook aankomend seizoen 2024 – 2025 weer een fantastisch aanbod staat. Naast het cursusaanbod van afgelopen seizoen, wat blijft bestaan, komen er zelfs 2 nieuwe cursussen bij: een Naaicursus (kleding en accessoires) en een Ontwerpchallenge. 

Vanaf 5 juni 2024 zal er weer gestart worden met de eerste cursus. Mocht je al een keer eerder naar een bepaalde cursus zijn geweest (of iemand uit je carnavalsclub), ben je wederom van harte welkom om aan te sluiten. Check de website voor meer informatie over alle cursussen, data’s en aanmeldmogelijkheden www.boemeldonck.nl 

Dus wil jij ook dit jaar weer jouw creativiteit en talenten ontwikkelen en uitbreiden? Schrijf je dan nu weer in voor een of meerdere cursussen. Het belooft weer een feestje te worden dat je niet wilt missen! Zien we je dan ook?